ONZE TUINEN

STIJLVOLLE VILLATUIN IN HARDERWIJK

OPTIMALE TUINBELEVING

Een tuin die samenhang en rust uitstraalt met een directe verbinding met de binnenruimte’. Dat was de wens van de bewoners zodat ze ook op een warme zomeravond nog volop kunnen genieten van hun tuin. Aan de huiszijde is een royaal terras aangebracht die volledig omhelst wordt door een border van zomerbloeiers. In het hoogseizoen geeft dit een prachtig kleurenspektakel.

“Vanuit de woning zijn de zichtlijnen doorgetrokken en wordt de dieptewerking versterkt door het gebruik van karakteristieke meerstammige bomen’’.

OPTIMAAL RUIMTEGEBRUIK

Het terras fungeert als een verlengstuk van de keuken. Vanuit de woning zijn de zichtlijnen doorgetrokken en wordt de dieptewerking versterkt door het gebruik van karakteristieke meerstammige bomen. De perceelsgrenzen zijn vervaagd door groenblijvende bomen en bieden jaarrond privacy. Het beplantingsassortiment is doorgezet naar de voortuin waardoor de tuin een geheel is gaan vormen Dit project brengt het straatwerk op een topniveau; In de oprit is een autolift ingepast die toegang geeft naar de ondergrondse parkeergarage.