TUINARCHITECTUUR

Uw tuin is een plek om te ontspannen en te genieten. Het is een plek van thuiskomen. Optimale groenbeleving staat om deze reden voor ons centraal. Onze tuinarchitecten ontwerpen een tuin geheel naar uw wens en passend bij uw woning én omgeving. Exclusief, verfijnd en tot in de detail uitgewerkt. Van eenvoudige buitenruimtes tot expressieve natuurlijke tuinen.

ONZE WERKWIJZE IN 5 STAPPEN
  • 1. INVENTARISATIE VAN UW WENSEN

    Als opdrachtgever heeft u ideeën, maar u weet niet goed hoe u deze moet vormgeven tot een geheel. Of misschien heeft u nog helemaal geen idee en laat u zich graag verrassen. Onze tuinarchitecten helpen graag verder. Het begint allemaal met een oriënterend gesprek, waarin we uw wensen en eisen voor uw tuin bespreken. Bij voorkeur vindt dit gesprek plaats bij u thuis om een goede indruk te krijgen van uw tuin en de omgeving. Ook de inrichting en de stijl van uw huis wordt hierin opgenomen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om het perceel in te meten.

  • 2. ANALYSE VAN BESTAANDE TUIN EN OMGEVING
  • 3. PRESENTATIE MEERDERE ONTWERPEN
  • 4. DEFINITIEF ONTWERP
  • 5. OFFERTEVOORSTEL EN PLANNING
DE KRACHT VAN 3D- VISUALISATIES

Onze 3D-visualisaties geven een goede indruk hoe uw tuin eruit komt te zien. Zo ziet u precies of het terras in de zon wel groot genoeg is om gezellig met uw vrienden te kunnen borrelen. En hoe ziet dat intieme zitplekje in de schaduw er precies uit? Geeft dat wel genoeg uitzicht over de rest van de tuin? Op deze manier gaat het ontwerp voor u leven en kan u zien of het ontwerp volledig aansluit op uw eisen. Zo werken we samen naar een prachtig eindresultaat; goed kan beter en dus leiden tot het beste!

GEÏNTERESEERD? NEEM CONTACT OP!
KLIK HIER