WAAROM TUINVERLICHTING?

Tuinverlichting speelt een belangrijke rol bij de beleving van uw tuin. Bij het vallen van de avondschemer krijgt uw tuin een andere dimensie. Solitaire vormbomen, wandelpaden en bloeiende vaste planten zijn subtiel uit te lichten. Hierdoor staat uw tuin ook in de avond in verbinding met uw woning. Naast dat het sfeer en beleving geeft, draagt het ook bij aan veiligheid van uw woonomgeving.

“Exclusieve tuinverlichting benadrukt unieke inrichtingselementen en versterkt de sfeer en beleving van uw tuin’’.

EXCLUSIEVE TUINVERLICHTING

Voor optimale verlichting in uw tuin passen wij een innovatief lichtconcept toe: Suslight. De producten zijn van hoge kwaliteit en gericht op duurzaamheid. Zo maken we gebruik van een 24-volt systeem en energiezuinige leds. Hierdoor minimaliseren we de kans op storingen en verlengen we de levensduur van uw tuinverlichting. Daarnaast zijn de armaturen flexibel in te zetten. Hierdoor is de positie van de geplaatste lichtbronnen op een later tijdstip eenvoudig te wijzigen. Ook zijn nieuwe lichtbronnen gemakkelijk toe te voegen.

UNIEKE LICHTDEMONSTRATIE

Aan de hand van een lichtdemonstratie geven we graag een eerste indruk van hoe uw tuin in het donker tot leven komt. Op basis van uw wensen plaatsen we de lampen in de tuin om het effect te laten zien. Indien gewenst stellen we een lichtplan op met een bijpassende indicatie van de lichtarmaturen en de installatiekosten.