TUINONDERHOUD

WAAROM TUINONDERHOUD?

Het onderhouden van een tuin is voor veel van onze opdrachtgevers een uitdaging. Vaak is het onduidelijk wanneer wat moet gebeuren. Ook speelt tijd en aandacht ook een belangrijke rol in de onderhouding van de tuin. Het onderhoudsplan van Bikker biedt hierin de oplossing. Op deze manier bieden wij uw tuin, ook op de langere termijn een groen perspectief!

“Een onderhoudsplan biedt meer dan onderhoud aan borders en beplanting; maatwerk en persoonlijk contact vormen de basis’’.

ONS ONDERHOUDSPLAN

Op basis van uw wensen stellen wij samen met u een passend onderhoudsplan op. De werkzaamheden die wij voor u verzorgen staan hierin beschreven. Ook staat aangegeven welke werkzaamheden wij voor u verzorgen, wanneer in het seizoen en op welke frequentie. Onze werkzaamheden kunnen variëren tot het snoeien van bomen, hagen en heesters tot gazonbemesting. Voor dit laatste bent u middels een duurzaam bemestingsschema verzekerd van heel jaar lang een diepgroen gazon.

ONZE WERKZAAMHEDEN, HET HELE JAAR DOOR

Door heel het jaar heen staat Bikker voor u klaar. In het voorjaar zij wij verantwoordelijk voor de uitstraling van de bestrating. Zo begint u de lente groen en fris. Ook bewerken wij na het winterseizoen de verharde materialen op biologsiche wijze. Zo gaan we mos- en algenvorming. Een ander aspect wat er vaak bij in schiet, is het herkennen en bestrijden van schimmels en ziekten. Niet alleen uw vaste planten, maar ook heesters (als Rhododendron) of het aanwezige bomenbestand monitort Bikker. Hierdoor is tijdig maatregelen te nemen om schade te minimaliseren.

Ook vijvers verdienen onze aandacht. Hoewel onze vijvers door gezonde waterhuishouding vrijwel geen onderhoud vergen, is het te adviseren om in het voorjaar en late najaar onderhoud te plegen. Zo geniet u en uw vissen het hele jaar door van een prachtige waterpartij.

Het winterseizoen staat in het teken van rust voor uw tuinen. Hiervoor moeten we enkele voorbereidingen nemen. Zo ontluchten wij uw beregeningsinstallatie ter bescherming tegen de vorst. Ook stellen wij de vorstgevoelige planten en bomen ter bescherming. Oftewel, Bikker geeft uw tuin groen perspectief!

EEN BEGRIP IN DE OMGEVING

Danzij de jarenlange ervaring is het bedrijf een begrip in de omgeving. Tuinonderhoud is een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf. De samenwerking met onze klanten siert zich door een jarenlange samenwerking. Met wederzijds vertrouwen voelt uw tuin als onze tuin

GEÏNTERESEERD? NEEM CONTACT OP!
KLIK HIER