ONZE TUINEN

MODERNE TUIN IN HARDERWIJK

STRAKKE VORMGEVING

Een droomtuin ontwerpen en realiseren waarin functie, esthetiek en ontspanning volledig in elkaar op moeten gaan, dat was de opdrachtgever bij het ontwerp en de aanleg van deze tuin. De ruimtes waren rommelig en ineffcient ingedeeld terwijl er een grote behoefte was naar een ruime schuur met aangrenzende veranda. Deze is op zo een manier ingepast dat er verschillende intieme zitplekken onstaan. De tuin siert zich door een strakke en dus functionele vormgeving maar kent wel een speelse variant door de losse matrixbeplanting die is toegepast.

“De vijver is door een eigen ontwikkeld concept binnen een dag geplaatst en volgens maatverk afgewerkt met een cortenstalen frame’’.

UNIEK CONCEPT

Na een drukke dag kan genoten worden van een verfrissende buitendouche om vervolgens helemaal tot rust te komen in de jacuzzi. Daarna kan er heerlijk geborreld worden in de veranda die functioneert als tweede huiskamer.Kortom:een tuin met groenbeleving waarin de opdrachtgever helemaal tot rust kan komen. De vijver is door een eigen ontwikkeld concept binnen een dag geplaatst en volgens maatwerk afgewerkt met een cortenstalen frame. De vijverpartij grenst aan het terras en maakt een mooie verbinding van het terras naar de border.